18 rujna 2018,
 Off


18.9.2018.

Od 19. do 21. rujna 2018. godine u Zagrebu će se održati Sajam filma i Izborna sjednica Skupštine Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača koje zajednički organiziraju Kino mreža, Hrvatski audiovizualni centar i Zagreb Film Festival.

Četvrti Sajam Kino mreže će još jednom okupiti neovisne kinoprikazivače i podržati njihov daljnji razvoj kroz razgovore, edukacijske i informativne programe, primjere dobre prakse i filmske projekcije. Sajam će nam pružiti priliku da se međusobno bolje upoznamo, raspravimo o tekućim pitanjima, stvorimo nova partnerstva i zajedničke vizije. Razgovori i predavanja koje pripremamo će na konkretnim primjerima pokazati neke taktike i strategije koje nam mogu pomoći u što uspješnijem vođenju neovisnih kina.

Na Sajmu filma održat će se Izborna sjednica Skupštine Kino mreže na kojoj će biti birana tijela Udruge za novo mandatno razdoblje – Upravni obor, Stegovna komisija i Likvidator.

I na kraju, pridružit će nam se i distributeri koji će nam predstaviti naslove sezone 2018/19, a očekujemo i niz premijernih filmskih projekcija.

Nadamo se da ćete sudjelovati na ovogodišnjem izdanju Sajma filma, razmjenjivati svoja poslovna iskustva, programske vizije i upoznavati se s radom kolega koji nas iz godine u godinu inspirira i osnažuje.

Comments are closed.