20 rujna 2019,
 Off


Koprivnica, 20. rujan 2019.
– Nakon tri intenzivna dana ispunjena razmjenom ideja, iskustava i dobrih praksi, u koprivničkom kinu Velebit održana je Skupština Kino mreže čime je zaključen 5. Sajam filma.

Prije razrješenja starih i biranja novih članova Upravnog odbora i potpredsjednika Kino mreže, članovi i članice razmijenili su informacije o natječajima na koje su mogu prijaviti pojedinačna kina u sklopu Mreže.

Kroz pregled nacionalnih i međunarodnih javnih poziva za sufinanciranje odgovoreno je na ključna pitanja kao što su: “Tko financira filmske programe?”, “Kako napisati prijavnicu?” te “Što napisati u opširnom opisu programa?”, a sve kroz razmjenu iskustava kina koja su dosada bila uspješna u dobivanju sredstava.

Nakon pregleda aktivnosti Kino mreže kroz proteklu godinu (vrednovanje održanih filmskih programa, usvajanja Izvještaja o radu i Financijskog izvještaja, planiranja i definiranja novih programa) održani su izbori za novu član/icu Upravnog odbora te za potpredsjed/icu Kino mreže.

Nova članica Upravnog odbora Kino mreže je Maja Holek iz Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, a nova potpredsjednica je Jelena Vojvoda iz Pučkog otvorenog učilišta Samobor.

Comments are closed.